Om oss

Bedriften Pilsakmens er en innovativ, familieeid utviklingsbedrift med lang erfaring. Selv om selskapet er relativt nytt, grunnlagt i 2011, har bedriftens eier og spesialister 25 års erfaring i steinbehandlingsbransjen. Vi investerer hele tiden i nytt utstyr med forbedret steinbehandlingsteknologi.

Vi jobber med privat- og bedriftskunder fra hele verden, og har bestillinger fra Norge, Sverige, Finland, Danmark, Baltikum, Russland, Sveits, Tyskland, Frankrike og Storbritannia.  Pilsakmens tilbyr fullsyklus steinbehandling: leveranser, overflatebehandling og montering. Direkte fra produsent er det rundt 500 forskjellige typer materialer for vedlikehold av kjøkkenoverflater og arbeidsoverflater, badoverflater i stein, bardisker i stein, steintrapper, vinduskarmer i stein, peiser i stein, fontener i stein, brostein, fliser i stein, søyler i stein, bjelker i stein, gravsteiner, gravrammer og andre produkter av naturstein. Til sammen dekker granitt, marmor, kvarts, onyx, travertin og naturskifer et område på mer enn 20 000 kvm som muliggjør valg av det best egnede materialet for et bredt utvalg prosjekter og bestillinger, der vi tar hensyn til hver kundes individuelle ønsker og intensjoner.

Kjøp som vil være til nytte i mange generasjoner.

På markedet er det et bredt utvalg materialer for kjøkken- og badoverflater, vegg- og gulvfliser, trapper og vinduskarmer. Ifølge spesialister er den mest slitesterke løsningen naturstein som f.eks. granitt. Ved første øyekast kan det virke dyrt, men med et langsiktig perspektiv vil det lønne seg med steinoverflater av høy kvalitet på kjøkken og bad.En av hovedegenskapene til naturstein er langvarig høy kvalitet og slitestyrke hva gjelder mekanisk skade og miljøpåvirkning. Et godt eksempel på egenskapene til naturstein er gamle og historiske bygninger som har beholdt både sitt indre og ytre gjennom flere århundrer med høykvalitets, flott utseende.

Spørsmål og svar

Granitt og kunststein – kvarts. På lang sikt vil dette være det mest effektive materialet.GranittGranitt er en stein med lav porøsitet, det er et 100 % naturlig materiale som passer perfekt for kjøkken- og badoverflater. (Mohs skala – 7)Fordeler100 % naturlig materialeriperesistentvarmeresistentfargeutvalglett å vedlikeholdemørk granitt har et svært lavt porøsitetsnivå (0 – 0,2 %)Ulemperetter en stund kan granitt bli mørkere hvis det er væske på overflaten for lengeKvarts93 % av kvarts består av naturmaterialer og 7 % består av pigment og polyesterharpiks. Kvarts har svært lav porøsitet og er et av de mest slitesterke og praktiske materialene for kjøkkenoverflater. (Mohs skala – 7)Fordelerrobustriperesistentvarmeresistent (opptil 300 grader)lett å vedlikeholdelav porøsitet (0,01 %)UlemperInnendørsmaterialeMarmorElegant og naturlig materiale. En av de mest populære marmorene for overflater er Carrara (Italia). Men marmor vil ikke være praktisk som kjøkkenoverflate. (Mohs skala – 4)Fordel100 % naturlig materialevarmeresistentUlempeharde gjenstander kan etterlate ripersyre etterlater flekker

Lageret vårt er det største natursteinlageret i Baltikum – rundt 500 forskjellige typer materialer i et område som dekker mer enn 20 000 kvm som gjør at den best egnede steinen kan velges.

Du er velkommen til å besøke kontoret vårt eller sende informasjon til e-postadressen vår pilsakmens@pilsakmens.lv:
  1. Omtrentlig størrelse på delene du er interessert i

  2. Foretrukket materiale

  3. Eventuell tilleggsinformasjon du kan gi om preferanser for behandlingsmetode, montering osv.

Steinplatene er tilgjengelig i forskjellige størrelser. Den største er ~ 300 x 200 cm.Vanligvis jobber vi med materialer med en tykkelse på 2 cm og 3 cm – den mest populære størrelsen for finish for interiør og bygg.Vi tilbyr også materialer i andre størrelser og materialer med en ikke-standards tykkelse, som for eksempel granitt og marmor, i 1,2 cm og 1,5 cm tykkelse, i tillegg til tykkelsestrinn på 6 cm.

Hvis naturstein velges for bestillingen, må kunden se på steinen på stedet før bestillingen har begynt siden materialene har fargeevariasjoner, bånd, små sprekker, porer og andre formasjoner – som er kjennetegnene til en naturstein. Etter at steinproduktene er laget, vil ikke klager på natursteinformasjonene aksepteres.I prisoverslagene opplyser vi om tiden det tar å fullføre prosjektet.Tiden for fullføring av arbeidet etter at materialet er bekreftet og forhåndsbetalingen er mottatt, er omtrent 4-5 uker. Tiden for fullføring av prosjektet kan variere avhengig av sesong og materialstørrelsene for prosjektet.Gitt tid for arbeidet er omtrentlig og kan bli lengre på grunn av antall bestillinger på steinfabrikken og bestillingens kompleksitet. Kunden er ikke berettiget til å kreve kompensasjon fra Pilsakmens i forbindelse med en bestillings forsinkelse.De produserte delene til produksjonsverkstedet til SIA PILSAKMENS overleveres bare til kunden når kunden har betalt 100 % av bestillingens sum.Når PILSAKMENS' ansatte kommer for å måle eller montere steindeler, tilbyr de IKKE rørlegger-, elektriker- eller demonteringstjenester.

Steinplatene er tilgjengelig i størrelser fra 1 – 7 m2, med forskjellige tykkelser.1 m2 granitt:1 cm tykkelse veier ~ 30 kg2 cm tykkelse veier ~ 60 kg3 cm tykkelse veier ~ 90 kg

SIA PILSAKMENS har inngått avtale nr. SKV-L-2016/890 av 26. oktober 2016 med det latviske investerings- og utviklingsbyrået om mottak av støttemidler under tiltaket «Fremming av internasjonal konkurranseevne» samfinansiert av Det europeiske regionale utviklingsfondet.